TikTok videoları, viral popüler kültür trendlerinin merkezinde yer alıyor. Her gün siteden bir şey çeşitli sosyal medya platformlarında trend oluyor gibi görünüyor. En iyi yanı, dünya yeni içeriğe bu kadar açıkken, yeni TikTok fikirlerinde bir eksiklik olmaması.

Halihazırda yerleşik pek çok içerik oluşturucu olduğundan, yeni başlayanlar için zor göründüğünü biliyoruz.

Ancak, size doğru içerik fikirleriyle bu büyük etkileyicilerden biri olabileceğinizi söylesek ne dersiniz?

Size yardımcı olmak için bu makalede, içeriğinizi (ve bir etkileyici olarak sizi) başka bir düzeye taşıması neredeyse garanti olan bazı yaratıcı TikTok video fikirlerini ele alacağız. Viral videolar oluşturmanıza yardımcı olacak bazı yararlı TikTok ipuçlarını da paylaşacağız!

Başlayalım.


2023'de Viral İçerik için En İyi 10 TikTok Fikri

Çoğu TikTok trendinin çok hızlı değişebileceğini varsaymak güvenlidir. Snapchat gibi diğer sosyal ağlarda olduğu gibi beslemenizi her yenilediğinizde, yeni içerik, meydan okumalar ve hashtag'lerle binlerce yeni video görünür.

Sosyal medya videoları, içeriğin en ilgi çekici biçimidir ve bu nedenle YouTube, bugün olduğu yere gelmeyi başardı. Bu yüzden Vimeo ve Vine gibi şirketler popüler oldu. Ancak, TikTok'un yararlanmayı başardığı bazı temel unsurlardan yoksundular. Bu nedenle TikTok dünya çapında 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılıyor ve takip ediliyor .

Her durumda, viral bir TikTok oluşturmanın anahtarı, videonuzun izleyicileri büyüleyecek olmasıdır. İnsanlar videoda ne kadar çok zaman harcarsa, algoritmanın benzer içeriği diğer kullanıcılara göstermesine o kadar yardımcı olur.

Sıfırdan başlamanın ve yeni fikirler bulmanın oldukça yorucu olabileceğini biliyoruz. Size yardımcı olmak için, bir süredir TikTok'ta trend olan en iyi fikirleri tartışacağız. Tek yapmanız gereken bu TikTok fikirlerine yaratıcılığınızı eklemek ve hazırsınız.

1) Yorumlu Dans Videoları

Günümüz pop kültürünün artan etkisiyle düet videolarının yanı sıra dans videoları da viral olmaya başladı.

Dans videosu trendleri, ForYouPage'e (FYP) girmenize yardımcı olacak kolay bir sıçrama olabilir.

Bu TikTok meydan okumalarının çoğu, kendi kıvrımlarıyla popüler şarkılarla başlar. Bir meydan okumayı tamamlamak için kendi benzersiz yolunuza sahip olmak, diğer TikTok kullanıcıları arasında öne çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Bu video, trend şarkı Renegade'de 15 saniyelik bir dans performansıdır. Birçok kişi de bu TikTok'un kendi versiyonunu yarattı. 29 milyondan fazla videoyla Renegade, TikTok'ta şimdiye kadarki en popüler dans videosu oldu.

"Anahtarı çevir", trend olan bir video yarışmasının başka bir örneğidir. İşte ABD Senatörü Elizabeth Warren meydan okumayı yapıyor.
Bu dans müziği videolarının, daha fazla görüntüleme almanıza ve ölçeği büyütmenize yardımcı olan kendi trend hashtag'leri vardır.

Pek çok insan da bu dans video şarkılarını kullanarak kendi müzik çalma listelerini oluşturdu.

2) Hayvan Video Kliplerini Anlatmak

Kurbağalar veya kediler hakkında videolar çekmek size göre olmayabilir ama çok komik olabilirler. Bu hayvan dublajlı videolar, bölgeye özgü bile olmayan trend olan hashtag'lere sahip. Hayvanlar ve evcil hayvanlar hariç, YouTube'dan Annoying Orange günleri gibi düşünün.

Dünyanın her yerinden insanlar hayvanları sever. Nişinizle ilgili herhangi bir trend olan ses, hedef kitlenize ilgiyi trend bir şekilde getirmenize yardımcı olabilir.

Bugünlerde çoğu hayvanın bu sosyal medya platformlarında kendi hesapları var.

Böyle bir örnek, Andrew Grantham (Kanadalı şovmen) tarafından yapılan ve 60 milyonun üzerinde görüntüleme toplayan bir TikTok olan “Ultimate Dog Tease”dir.

Evde bir evcil hayvanınız varsa, böyle bir şeyi kolayca yapabilirsiniz.

3) Hayat Hileleri

TikTok, zaman alıcı bir kara delik olabilir, ancak size bir sürü yararlı şey de öğretebilir. Yıllar içinde TikTok, yararlı yaşam tüyoları ve DIY para tasarrufu projeleri için büyük bir kaynak olmuştur.

Şaşırtıcı bir şekilde - bu uygulamada çok şey öğrenebilirsiniz - herkesin gizli tüyolarını veya kendi özel yöntemlerini kısa bir video şeklinde paylaştığı yer.

Bu, daha az farkında olan insanlara, insanların hayatlarını farklı şekillerde yaşama biçimleri hakkında daha fazla fikir edinme şansı verir. Pek çok yaşam sorunu ve komplikasyonu ile rutininizi ve gününüzü nasıl yönettiğinizi sergileyebilirsiniz.

Çamaşırları katlamanın yeni bir yolunu öğrenmek gibi küçük şeylerden cilt bakımı rutinlerinizde tasarruf etmeye kadar her şeyi TikTok'ta bulacaksınız. Muhtemelen aklında bu adam var.
Ayrıca, çoğu Kendin Yap projesi, günlük stresli rutininizden kaçmanın sağlıklı bir yoludur.

4) Kitap İncelemeleri

Kitapları veya edebiyatı seven insanların TikTok'ta da güvenli bir alanı var.

Etrafta dolaşan bir #KitapTok hashtag'i var; 4 milyondan fazla görüntülemeye sahip. Burası, içerik oluşturucuların harika bulguları tartıştığı ve incelemeler bıraktığı yerdir. Ayrıca, farklı türler için öneriler paylaşarak bir sonraki okumanızı seçmenizi kolaylaştırır.

Bu hashtag'ler, algoritmanın video içeriğiyle daha ilgili kitleye ulaşmasına yardımcı olur.

5) Ürün İncelemeleri

İnsanlar komik ve orijinal ürün incelemelerini sever. Ve şu anda mevcut olan çok sayıda çevrimiçi mağazayla, artık bir ürünü asla fiziksel olarak yargılayamazsınız.

Halkla ilişkiler paketlerinin ve ürün incelemelerinin faydası, marka ile hedef kitle arasında kurulan güvenin yanı sıra ürün farkındalığı yaratmasıdır.

İşletme sahipleri için, özellikle küçük işletmeler için, çok fazla para harcamak ve olması gerektiği gibi olmaması bir risktir. Herkesin her ürünü alacak parası olmadığı için ihtiyaç duydukları bilgileri almak için ürün incelemelerine güvenirler.

Birçok işletme, ürün incelemeleri yapmak için etkileyicilere de ulaşır. Bu, ürün erişimlerini artırmalarına yardımcı olur.

#ProductReview, videolarda kullanılan 403 milyondan fazla hashtag'e sahiptir. Bir ürünü incelemenin yaratıcı yollarını bulmak kolay olabilir. Bunu yapmanın yollarından biri, test etmektir.

İlginç, otantik bir ürün incelemesi yapın, bazı şakalar ekleyin ve hazırsınız.

6) Hikayeler Anlatın

TikTok'ta hikaye anlatımı son derece etkilidir. Uygulamanın kendisi, diğer kullanıcılarla etkileşimi teşvik eder.

Dinleyicilerinizi eğlendirecek kısa ve eğlenceli hikayeler kullanabilirsiniz. Ayrıca, bir pazarlamacıysanız, müşterilerle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak hikayeler oluşturmaya çalışın.

Hikayelerinizle bir hashtag meydan okuması oluşturabilir ve TikTok hashtag'lerini kullanarak farkındalığı artırabilirsiniz. Örneğin, Elf Cosmetics'in #eyesfacelips yarışması, marka bilinirliği oluşturmaya ve kullanıcı tarafından oluşturulan videolarla birlikte dünya çapında 3 milyon görüntüleme getirmeye yardımcı oldu.

Bu, ticari büyümeyi yönlendirmek için büyük bir potansiyele sahiptir.

7) Vloglama

Vlogging günümüzde çok aranan bir meslek haline geldi. Bir ankete göre, TikTok kullanan gençlerin %75'i Vlog çekmeyi bir meslek olarak göreceklerini söyledi.

Kendinizi tanıtmak ve daha geniş bir kitleye izlenme sayısını artırmak için birçok fırsat sunar. Ayrıca size yaratıcılığınızı sergileme ve kutunun dışına çıkma şansı verir.

Ayrıca, süper ucuz!

Günümüzde her türlü teknik ekipmana yatırım yapmanıza gerek yok. Akıllı telefonlardaki kameraların kalitesi başlamanız için yeterince iyidir.

TikTok ayrıca vlog tanıtımlarınızı yayınlamak için en iyi yerdir. İzleyicilerin ilgisini çekecek ve kanalınızı ziyaret edecek kadar iyi olmalıdır.

Bununla birlikte, uygulama içerik oluşturucularla doludur, bu nedenle içeriğinizi sergilemek ve insanların dikkatini çekmek için yalnızca bir dakikanız vardır.

8) Reklamları Yeniden Oluşturun

Akılda kalıcı, komik veya akılda kalıcı oldukları için hepimizin aklının bir köşesine takılan bazı reklamlar vardır. Neden yeniden yaratmıyorsun?

Mizah sert bir şekilde vurabilir ve komik bir reklam oldukça hızlı bir şekilde dikkat çekmenize yardımcı olabilir. TikTok, kullanıcıların yalnızca tüketmek yerine her gün aktif olarak yeni içerik oluşturması için mükemmel bir platformdur.

Ne kadar çok takipçiniz olursa, o kadar çok marka sizinle reklamlarını yayınlamak için ücretli bir ortaklık için size yaklaşır.

Örneğin, TopCommericals kanalı reklamların videolarını komik düzenlemelerle yayınlıyor. Bu, 16 binden fazla takipçi toplamalarına yardımcı oldu.

9) Rastgele Seslendirmeler

Son derece popüler bir kanal olan #voiceover, toplamda 12 milyardan fazla görüntülemeye sahiptir.

Neler olduğunu açıklamak için komik bir ses eklemek istediğiniz bir videonuz varsa TikTok bunu yapmak için mükemmel bir yer. TikTok'ta oynayabileceğiniz çok sayıda kısa ses parçası var. Ancak orijinal sesleri de kullanabilirsiniz.

İnsanlar, videoları yeniden oluşturmak için komik sesli mesajlar da dahil olmak üzere TikTok'ta her türlü sesi bırakır. Evcil hayvanlarınızın veya oyuncaklarınızın videolarında tamamen rastgele seslendirmeler yapmak da viral olabilir.

Yapabileceğiniz yaratıcı her şey TikTok'ta her zaman takdir edilir.

4 milyondan fazla beğeni alan Zane'in rastgele bir sesli mesajdaki bu videosunu beğenin . Ya da bu aslan seslendirmesi.

10) Alternatif Makyaj Zorlukları

TikTok'ta onu öldüren Makyaj Markalarını hepimiz biliyoruz. Yeni makyaj meydan okumalarıyla birlikte, herkesin içindeki makyaj sanatçısı ortaya çıkıyor.

Bu, çoğu insanın her gün yaptığı bir şeydir, ancak TikTok'ta bu, tamamlanmış bir meydan okumadır. Videolar milyarlarca kez görüntüleniyor ve çoğu insan kendi makyaj kanalını kurdu.

Pek çok insan bu TikTok'lardan evde ekonomik bir şekilde profesyonel makyaj yapmayı öğrendi. Herkes pahalı makyajı karşılayamaz. Ancak etkileyiciler, herkesin erişebileceği uygun fiyatlı eczane ürünleri ile ortaya çıktı.

NYX Professional Makeup'in yaklaşık 30 bin takipçisi vardı. Ancak viral hashtag'leri #ButterGlossPop 11 milyar görüntüleme getirdi ve takipçilerini toplam 200 bin takipçiye çıkardı.

Sonuç

TikTok videoları yapmayı düşünüyorsanız, başlamanız için artık en iyi TikTok fikirlerine sahipsiniz.

Birçok kişi bu fikirleri kullanarak profesyonel etkileyiciler haline geldi. Hatta çoğu insan bu videoları kariyerleri haline getirdi. Bu platform, acemi olsanız bile herhangi bir yargıda bulunmadan herkes içindir.

Bunların çoğu günlük yaşamınızda oluyor ve fazladan yol kat etmenizi gerektirmiyor. Yaratıcı bir şekilde sunulan günlük şeyler. TikTok, yeteneğinizin ne olduğuna bakmaksızın yeteneğinizi sergilemenizi sağlar. Üstelik çok fazla takipçinizin olmasına bile gerek yok. TikTok, özellikle iyi karşılandıysa, videonuzun izleyicilere organik olarak ulaşmasına yardımcı olur; bu yüzden platformda viral olmak çok daha kolay.

Yukarıdaki TikTok fikirleriyle dünyaya gösterecek harika ve heyecan verici bir şeyiniz olduğunu düşünüyorsanız, bugün kanalınızı oluşturun! Ancak, görüşlerinizi ve katılımınızı en üst düzeye çıkarmak için TikTok'ta gönderi paylaşmak için her zaman en iyi zamanı aklınızda bulundurun.


hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
hack forum hack forum hacklink hacklink panel cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı saricahali.com.tr cami halısı cami halısı cami halısı cami halısı evden eve nakliyat ofis taşıma seo hizmeti Onwin yagnatourism.com Tatil Marmaris Marmaris casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom casibom eloboost vds Bahis Siteleri Diyarbet google.com.tr
hacklink panel hacklink al hacklink sollet hdxvipizle jojobet casibom tarafbet bahiscom ikimisli 1xbet deneme bonusu veren siteler en güvenilir slot siteleri
Hacklink panel Hacklink panel Hacklink panel
Deneme bonusu Deneme Bonusu veren siteler casibom
ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino ByCasino
Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin Onwin
Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet Sahabet
Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet Starzbet
Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet Tipobet
Betturkey Betturkey Betturkey Betturkey
xslot xslot xslot xslot
jojobet